בשנים האחרונות מתחוללת מהפכה בתחום החינוך במוסדות 'שניאור' שבצרפת, הפועלים למעלה מיובל שנים בהכוונתו הצמודה ועידודו המתמיד של הרבי במשך שנים רבות.
לאור המצב שבו ילדים יהודים רבים לומדים במוסדות שאינם יהודיים, החליטה הנהלת המוסדות לצאת בקמפיין "חינוך יהודי לכול", שמטרתו להוציא כמה שיותר ילדי ישראל מהמוסדות הממשלתיים ולשלב את אותם 'תינוקות שנשבו' במוסדות החינוך החב"דיים ללא כל תשלום.
■ לצפייה בקמפיין ולשותפות - לחצו כאן!
במשך שש השנים האחרונות עברו באמצעות המבצע יותר מחמש מאות ילדים יהודיים מבתי ספר הממשלתיים למוסדות 'שניאור' המפוארים. המעבר לא רק ששינה את הילדים והכניסם באור התורה והחסידות, אלא גם הביא למהפך חיובי בביתם ובסביבתם.
אל תעמוד מנגד! הושט יד למאות הילדים שעדיין מצפים להצטרף. התשתית לקבלתם במוסדות 'שניאור' בחינם דורשת השקעה עצמית עצומה.
מאמץ קטן מצידך יביא למהפך גדול ולתוצאות מבורכות בחייהם של מאות ילדי ישראל בקרב בני משפחותיהם.
חסיד יקר! יש לך הזדמנות להושיט יד למהפכה היהודית המתחוללת בתחום החינוך במוסדות 'שניאור' בצרפת. אנא עזור לנו והיה שותף במפעל החינוך של הרבי להצלת דורות שלמים.
■ לצפייה בקמפיין ולשותפות - לחצו כאן!